Bitglass

BITGLASS – Cloud Access Security Broker (CASB)

Bitglass is een oplossing die data end-to-end beschermt, vanaf SaaS, IaaS of custom cloud oplossingen tot ieder gewenst eindpunt. Naast het beschermen van uw data heeft u met Bitglass overzicht en controle over de zichtbaarheid en beschikbaarheid van uw data.

Hoe werkt het?

Bitglass maakt gebruik van proxy’s en API’s om data te in de cloud te beschermen. Deze proxies geven de mogelijkheid om real-time beveiliging te beheren, terwijl de API integratie de controle geeft over de functies in de backend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan functies zoals het extern delen van data.

Met deze oplossing blijft het delen van data veilig tussen de verschillende apparaten binnen en buiten uw organisatie, zonder dat daarbij de bruikbaarheid van de data wordt aangetast.

Waarom Bitglass?

De enige CASB met real-time databeveiliging op elk apparaat. De Bitglass OmniTM multi-protocol proxy zorgt dat alle data, of deze nou van bekende of onbekende devices komt, wordt gecontroleerd. Hierbij wordt data met betrekking tot privacy gewaarborgd. Onze oplossing werkt daarnaast volledig zonder controle van buitenaf. Uw organisatie hoeft zelf geen stappen te monitoren, de applicatie zorgt dat data juist behandeld wordt.

De voordelen

Normaal gesproken heeft u bij het implementeren van nieuwe applicaties in uw organisatie tijd nodig om alles werkend te krijgen. Bitglass kan echter in 30 minuten worden geïmplementeerd binnen uw organisatie.

Naast het beschermen van uw data heeft u ook inzicht in hoe data wordt behandeld in uw organisatie. De applicatie verzamelt alle transacties die worden gemaakt binnen het systeem en leert daarbij automatisch de manier waarop data wordt gebruikt.

Ook bevat de oplossing geïntegreerd identiteitsmanagement, zodat uw organisatie dit niet elders moet gebruiken of moet laten koppelen. Denk aan o.a. SAML Single Sign-on, Active Directory synchronisatie and authenticatie en contextual multi-factor authenticatie.

Contact

Graag lichten wij de voordelen van nog eens aan u toe in een gesprek. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Bitglass Total Data Protection Logo