Jan Martijn Broekhof is JM ondernemer van het jaar 2017

Jan Martijn Broekhof Jan Martijn Broekhof, lid van Jong Management Utrecht, is verkozen tot JM Ondernemer van het Jaar 2017. Tijdens de finale op 13 april wist Jan Martijn met zijn pitch over zijn onderneming Guardian360 de jury te overtuigen en kreeg hij uiteindelijk de voorkeur boven de andere finalisten, Franka van Dommelen van Emma Handson (kring Noordoost-Brabant), Bart Naber (kring Midden-Brabant) van Otso en Edwin Vlieg (kring Twente/Salland) van Moneybird.

Jury had lastige taak

‘Het was voor de jury een zeer lastige taak om uit deze finalisten een winnaar te kiezen. Het zijn alle vier zonder twijfel inspirerende en succesvolle ondernemers’, aldus juryvoorzitter Max Boodie. ‘Jan Martijn heeft vooral in de beantwoording van onze vragen enorm veel blijk gegeven van gepassioneerd ondernemerschap. Daar heeft hij de titel gewonnen’.

Ieder jaar verkiezingen

Jong Management organiseert ieder jaar de JM Ondernemer van het Jaar verkiezing. Ook in 2017 vond de verkiezing plaats in House of Performance en werd het evenement georganiseerd door de kring Utrecht. Vier genomineerden kregen ieder tien minuten om hun verhaal en onderneming te pitchen waarna ze werden bestookt met kritische vragen vanuit het publiek en de jury.

Jan Martijn Broekhof een jaar lang JM Ondernemer van het Jaar

Jan Martijn mag zich een jaar lang JM Ondernemer van het Jaar noemen, een titel die hij overneemt van Dick Wever, de winnaar van 2016. Naast de faam en eer krijgt Jan Martijn een zakelijke meet en greet met KPN CFO Jan-Kees de Jager en wordt hem een trainings- en coachingspakket aangeboden door House of Performance.

Trots!

Wij hadden al veel eerder in de gaten dat Jan Martijn met zijn Guardian360 met iets heel bijzonders bezig is! Wij zijn dan ook trots onze bedrijven zowel partner als vriend zijn.

Bron: jongmanagement.nl

Comments are closed.