Over ons

 

Trends in ICT veiligheid

kantoor Nuevo SecurityTrends die wij zien in ICT veiligheid zijn de Cloud Security van Zscaler en Bitglass oplossingen en Next Generation Antivirus oplossingen van SentinelOne.

In het dagelijkse leven is het internet tegenwoordig dé bron voor goede besluitvorming en vertrouwen we op onze smartphone voor het maken van een afspraak. Waar u vroeger alleen met een computer met harde schijf werkte, kreeg u vervolgens de beschikking over een geheel netwerk. Zo kon u documenten eenvoudig delen. De huidige trend is dat het netwerk steeds verder wordt uitgebreid in de Cloud, bijvoorbeeld onder aanvoering van Social Media, Mobile, Analytics én The Internet of Things.

Staan uw documenten veilig?

Dat brengt vragen met zich mee, want waar staan nu uw documenten? Wie hebben toegang tot deze bestanden? Staat alles in de Cloud veilig en is een regelmatige back-up gegarandeerd? Heeft u het antwoord op al deze vragen?

Nuevo Security optimaliseert informatiebeveiliging

Nuevo Security ondersteunt u bij het optimaliseren van uw informatiebeveiliging en biedt een unieke en doordachte mix van producten en diensten. Het voorkomen van incidenten staat centraal. Daardoor bent u verzekerd van maximale veiligheid tegen minimale investeringen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de werkwijze van Nuevo Security? Neemt u dan contact met ons op.