GUARDIAN360 EN NUEVO SECURITY SLUITEN EEN VRIENDENOVEREENKOMST

Vriendenovereenkomst Jan Martijn Broekhof en Rob HueberWoensdag 16 maart 2016 – Op 9 maart 2016 ondertekenden Guardian360 en Nuevo Security in Rijswijk een vriendenovereenkomst. Guardian360 ontwikkelt zich snel en investeert daarom in partners die het Guardian360 platform kunnen inzetten bij eindklanten. Hierdoor kan Guardian360 zich focussen op de doorontwikkeling van haar security platform en kan Nuevo Security haar klanten beter bedienen.

Nuevo Security zal het Guardian360 platform in gaan zetten om kwetsbaarheden en afwijkingen van normen bij haar klanten te signaleren. Daarbij zal zij klanten ondersteunen bij de risico inventarisatie en het verhelpen van kwetsbaarheden.

Jan Martijn Broekhof, Directeur Guardian360: “Wij zijn blij dat Nuevo Security waarde gaat toevoegen doordat zij klanten gaat ondersteunen bij het maken van risico afwegingen en het verhelpen van kwetsbaarheden.”

Rob Hueber, Directeur Nuevo Security: “Wij hebben met Zscaler al een tijd de beste oplossing in huis om de endpoints van onze klanten te beschermen. Daarbij zochten wij ook een oplossing die kwetsbaarheden in het netwerk opspoort en kan verhelpen, zowel van buitenaf als van binnenuit. De afgelopen periode hebben wij meerdere systemen geëvalueerd en uiteindelijk hebben wij de oplossing van Guardian360 gekozen, zij scoorde op alle vlakken als beste.”

Comments are closed.