Zscaler – Security en Private Acces as a Service

img_19-1024x460

Zscaler – Security en Private Acces as a Service

Zscaler zorgt ervoor dat wereldwijd meer dan 20 miljoen werknemers bij meer dan 5.000 bedrijven en overheidsorganisaties beschermd zijn tegen cyberaanvallen en datalekken.

Het bekroonde Security en Private Access as a Service platform biedt een veilige internetervaring voor elke gebruiker, vanaf elk apparaat, vanaf elke locatie en naar iedere applicatie. Zscaler levert bescherming tegen geavanceerde aanvallen (APT), preventie van gegevensverlies (DLP), SSL decryptie, traffic shaping, policy management en intelligente bedreigingen.

En met het nieuwe Private Access, de veilige oplossing om verouderde  en onveilige VPN oplossingen te vervangen, nu ook de beste oplossing om gebruikers vanaf iedere locatie veilig toegang te verlenen tot bedrijfsapplicaties.

Zscaler’s Cloud en Web Security oplossing

Schaalbare oplossing

Waarom zou je security binnen de kantoormuren oplossen terwijl steeds meer applicaties en medewerkers zich daarbuiten bevinden? Zscaler biedt een schaalbare oplossing voor gecontroleerde internettoegang zonder hardware of software.

Security zonder appliance

Steeds meer applicaties verhuizen naar de cloud. En steeds meer medewerkers zijn onderweg of werken thuis. Toch zijn veel security-oplossingen nog in de vorm van een appliance gegoten. De oplossing voor vandaag is 100% echte security in de cloud.

Is uw organisatie veilig?

Twijfelt u of uw eigen organisatie veilig is? Beschermt is tegen: Botnets, Ransomeware, Cookie Stealing, Cross site scripting, malicious malware en nog veel meer geavanceerde bedreigingen. Daarnaast weet u ook of u compliance bent. Check dan hier hoe goed uw organisatie beschermd is en ontvang direct een uitgebreid rapport.

Hoe werkt het?

Private Access oplossing

Zscaler’s Private Access is de nieuwe, veiligste en 100% cloud-gebaseerde oplossing die gebruikers toegang tot interne applicaties geeft.

Gebruikers willen toegang tot applicaties. Waarom zouden wij ze dan toegang geven tot ons hele interne netwerk?

ZPA

Zonder Private Access

Toegang tot interne applicaties was een uitdaging

Het verlenen van een beveiligde toegang tot interne applicaties is al meer dan een decennium een uitdaging geweest. Tot voor kort was het enige antwoord daarop: VPN, het Virtual Private Network. Het probleem is dat VPN nog steeds een netwerk is. Verborgen malware op het apparaat van een vertrouwde gebruiker kan grote schade aan een netwerk met interne applicaties aanrichten. Maar het ergste van alles is dat VPN-netwerken – zoals elke netwerk – ingewikkeld in te richten zijn, dat veranderingen aanbrengen ingewikkeld is en dat de totale kosten ervan hoog zijn.

Zscaler Private Access de oplossing

Er moet een betere manier zijn. Die oplossing is er nu en heet Private Access.

Dezelfde App die geautoriseerde gebruikers toegang geeft tot het security platform van Zscaler kan nu ook gebruikt worden om hen toegang te geven tot interne applicaties, ongeacht waar de gebruiker of de toepassing zich bevindt. Dit is een revolutionaire manier om op afstand een veilige toegang tot interne applicaties te leveren

after Zscaler Private Access

Met Private Access

Hoe werkt het?

Private Access ontkoppelt uw toepassingen van het interne netwerk. Wanneer een geautoriseerde gebruiker toegang tot een interne applicatie vraagt, maakt de policy engine een lichtgewicht, application layer-based tunnel waardoor de gevraagde applicatie naar de Zscaler cloud voert. De route naar het interne netwerk blijft zo voor de gebruiker geblokkeerd. Omdat er geen directe verbinding tussen de gebruiker en het netwerk is, kan ook malware nergens heen. Omdat de tunnel versleuteld is, blijft alle verkeer daardoor verborgen voor nieuwsgierige blikken. En als een gebruiker niet gemachtigd voor toegang tot een toepassing, kan hij deze niet zien.

En zo werkt het

 

Meer weten?

Voor meer informatie www.zscaler.com of neem direct contact met ons opZscaler