Varonis

img_11-1024x460VARONIS – GRIP OP ONGESTRUCTUREERDE DATA

De Varonis Data Governance suite helpt organisaties bij het beheren en beschermen van hun ongestructureerde en semi-gestructureerde data, denk hierbij aan documenten, spreadsheets, presentaties, media bestanden en andere zakelijke gegevens op de file servers, NAS-apparaten, SharePoint en Exchange. Deze data is veelal kritisch en groeit explosief in omvang, waardoor het beschermen en beheren van deze data steeds noodzakelijker wordt.

Weet u wie uw ongestructureerde data gebruikt?

Organisaties hebben zelden een goed inzichtelijk welke rechten gebruikers binnen de Active Directory op data hebben, waarom ze die rechten hebben, of er van die rechten ook gebruikt wordt gemaakt en van wie de data eigenlijk is (wie zijn de data-eigenaren). De oplossing geeft inzicht in data management en access Management rondom Microsoft Active Directory (AD), Sharepoint, Exchange en Unix/Linux.

Maak snel keuzes

Met de oplossingen van Varonis krijgt u eenvoudig inzicht in (ongestructureerde) bestanden en datastromen zodat u snel keuzes kan maken rondom data-, bestands- en rechtenbeheer.

En zo werkt het

VaronisMeer weten?

Voor meer informatie www.varonis.com of neem direct contact met ons op.