Redsocks Security – De specialist in Realtime Malware Detectie

img_13-1024x460Redsocks Security – De specialist in Realtime Malware Detectie

RedSocks Security is een Nederlandse leverancier van Cyber Security oplossingen en een partner van de The Hague Security Delta, gevestigd in Den Haag, Nederland. Opgericht in 2012 heeft zij Security Malicious Threat Detection ontwikkeld, waarin elk uur updates van meer dan 50.000 indicatoren van dreigingen worden doorgevoerd. Dit stelt klanten in staat kwaadaardige bestemmingen en gedragingen in hun netwerk te monitoren. RedSocks Security heeft in 2015 een Award gewonnen voor de Beste Start-up in Nederland en is in 2016 genomineerd voor de Beste Security Provider award.

Voorkom schade aan uw bedrijf

Uw bedrijf kan niet zonder de continuïteit van uw IT voorziening. Een gezond netwerk is noodzakelijk voor een goed werkende onderneming. Loop dus geen risico en voorkom met Malicious Threat Detection oplossing dat malware uw bedrijf schade toebrengt.

Meldplicht datalekken

Per 1 januari 2016  is de meldplicht datalekken van kracht. Deze wet verplicht organisaties om in bepaalde omstandigheden melding te maken van verlies van digitale informatie. De richtlijnen zoals opgegeven door het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) maken duidelijk dat u hier twee dagen de tijd voor krijgt. Met de oplossingen van RedSocks krijgt u een technische oplossing waarmee u eenvoudig aan de wet kunt voldoen.

Beveiliging met behoud van privacy

De oplossing beperkt zich tot de analyse van de zogenoemde meta-data van uw netwerkverkeer en kijkt niet naar de inhoud van het netwerkverkeer. De vertrouwelijkheid van uw bedrijfsgegevens blijft dus in stand.

Direct inzicht en actie

Met de RedSocks in uw netwerkinfrastructuur spoort u onmiddellijk alle malware op die binnen uw bedrijf actief is. Er kan direct actie op worden ondernomen. U weet namelijk ook meteen welke server, desktop, laptop, tablet, smartphone of andere denkbare device binnen uw bedrijfsnetwerk besmet is.

Geen impact op stabiliteit en snelheid

De oplossing beschermt tegen malware en heeft geen impact op stabiliteit of snelheid van uw netwerk. De analyse en detectie vinden plaats naast uw router aan de rand van uw netwerk.

En zo werkt het

Meer weten?

Redsocks

Voor meer informatie www.redsocks.nl of neem direct contact met ons op.